Ive de Liche F

Ive de Liche F


f. 2017

e. Hervé d'Ive VDL (e. Vigo d´Arsouilles - Inductro)

u. Irielle de Lichecourt e. Olisco e. Uriel - Ibrahim - Le Mioche xx

Ive de Liche F s mor Irielle de Liechecourt är född i Frankrike hos Madam Elisabeth Labat. Hon såldes senare till Philippe Huber som var sponsor till Malin Baryard - Johnsson som fick Irielle i sitt stall. Irielle har gått Grand Prix hoppning, 1.55 med Malin. Irielles systerson är den godkända hingsten Le Top du Moulin (e. Papillon Rouge) som hoppat 1,50 m. Irielles syster Gala de Lichecourt (e. Totoche du Banney) är mor till två avkommor, Virtuose de Curaine och Urio de Curaine, som båda går svår hoppning. I stostammen finns också de godkända hingstarna Nuriel V helbror till mormor(e. Uriel) och Epervier (e. Ibrahim) helbror till mormorsmor. 

Ive de Liche har gjort sitt treårstest med den ära och hoppade 9-8,5 och ett mycket bra ridprov. En fantastisk hopphäst i det lilla formatet.Ive de Liche F syskon är:


2007, Irma de Liche, sto (e. Manhattan). Irma har tävlat tom 1.30 hoppning och uppf.  Baryard Invest AB, ägare Feuk Showjumping. Irma är nu i avelsboxen och har redan två avkommor.


2009 - 2016, Ica de Liche F, sto (e. Carême). Ica har gått 30 dagars sto test vid Schlieckau i Tyskland där hon vann hoppningen och var trea totalt. I Tyskland betäcktes hon med Los Angeles (e. Light On) Sonen Irion de Liche F föddes 2013. Han är tyvärr förolyckad. Ica ägdes av Agneta Eriksson och tävlades av dotter Clara Brusebäck.


2011, Idéaux de Liche F, sto (e. Favorit Ask) såld som föl till Charlotte Wachtmeister. Hon har börjat sin tävlingkarriär med Nathalie Adelborg efter ett mycket lyckat 3 års test. Hon har även varit i avelsboxen. Tävlar nu 1.30 och tävlar Medlesvår C1 dressyr.


2012, Icône de Liche F, val (e. Corlensky G) har gått treårsbedömning med hoppdiplom. Ägare till Icône i dag är Frida Karlsson. Tävlar 1.40 och Medelsvår B1.


2013, Ibra de Liche F, hingst (e. Tangelo van de Zuuthoeve) såld till Johan Ifverson och är nu på utbildning och tävling hos Nathalie Adelborg. Tävlar i dag 135 och vinnare av Equality Line Rising Golden Star på Jönköpings Horse Show. 


Irielle de Lichcourt dog sommaren 2017


Ive de Liche F föl:


2023 Nez Perce de Liche F, hingst e. Eldorado vd Zeshoek TN.  


2024 Ive såld till Stall Haglund


Lilla Ive de Liche F har gjort sitt  treårstest med den äran. I hoppning fick hon välförtjänst 9-8 och ett mycket bra ridprov. En fantastisk hopphäst i det lilla formatet


Foto Pernilla Hägg

Ica de Liche F

Icôn de Liche F

Ideaux de Liche F

Ibra de Liche F

Barnbarn till Irielle. Ideaux de Liche F son Hot Diamond Z e. Hemerald f. 2016.

Ibra de Liche F 

Vinnare av Equality Line Rising Star Gold på Jönköping Horse Show med sin ryttare Nathalie Adelborg. Ägare Johan Ifverson och Helgestabodarnas stuteri AB

Nez Perce de Liche F